Úszásoktatás, aquafitness, tömegsport órák intézményünkben!

Kedves Vendégeink, 

Úszásoktatás programunk újraindul az őszi-téli szezon kezdetével a fiatalabb és az idősebb korosztály számára! Edzőink (Sütő József és Rácz Márta) sok-sok éves tapasztalattal várják a teljesen kezdők és az úszósportokban már jártasabb vendégeinket!  Speciális úszó csoportunkba szeretettel várjuk az eltérő fejlődésű gyermekeket, akik nagyobb türelmet, odafigyelést, bátorítást igényelnek. Kiscsoportos foglalkozások keretében  játékos formában ismerkednek a gyermekek a vízhezszoktatás feladataival. Majd lehetőség nyílik az úszás alapjainak az elsajátítására. Életkortól függetlenül várjuk szeretettel az érintett gyermekeket!  Az edzésekre való jelentkezést Sütő József úszóedző telefonszámán lehet megtenni az alábbi telefonszámon: +36 30 978 5474  

Tömegsport foglalkozásaink is elindulnak a jövő héttől a 33 méteres medencében, melyre várjuk jelentkezésüket! A tömegsport edzéseken való részvétel esetén igazolni tudjuk a részvételt, melyről igazolást kapnak a gyermekek. Az igazolás alapján a Váci Sport Nonprofit Kft-nél folytatott tevékenység beszámítható a köznevelési törvény által bevezetett heti testnevelés órákba (heti 2 óra).  Az edzéseket Fiedlerné Pálfalvi Tímea edzőnk tartja, kedd és csütörtöki napokon 16:00  órakkor. Bejelentkezés a +36 30 277 8778 telefonszámon lehetséges!

Aquafitness foglalkozásaink képzett edző segítségével (Csernák Andrea), hétköznaponként csütörtökön 19:00 és 19:45 közötti időpontban érhetőek el, a szükséges sportszereket intézményünk biztosítja a résztvevők számára! Ez a mozgásforma egyfajta vizitorna, amely rendkívül jó feszültségoldó és relaxáló hatása mellett szinte az egész testet átmozgatja! Az egészséges, sportos életmódot folytatók mellett ajánljuk mindenkinek, akire jellemző a mozgásszegény életmód, esetleg izületi fájdalmai vannak vagy korábbi sérülések (csont törés) regenerációját szeretné meggyorsítani. A fiataloktól kezdve egészen a idősebb korosztályig végezhető ez a fajta foglalkozás, a vízben végzett gyakorlatok nem járnak kifejezett erőkifejtéssel és terheléssel, mégis alkalmasak a jó kondíció megőrzésére, alakformálásra és egyben hangulatjavításra is. Az edzésforma további pozitívuma, hogy akár úszástudás nélkül is végezhetőek a gyakorlatok, hiszen sekély vízben zajlik az oktatás! Az Aquafitness órákra bejelentkezés szükséges pénztárunkban, a foglalkozás 12 éves kortól látogatható!

Szolgáltatásaink díjait weboldalunk  Jegy és Bérletárak menüpontjában tekinthetik meg.
Nagy örömmel várjuk a kedves érdeklődőket!

Gulyás Zoltán
Váci Sport Nonprofit Kft