All You Can Move partnerség!

Tisztelt Vendégeink,

Bizonyára már többen hallottak róla, hogy intézményünk, a Vác Városi Strand és Uszoda is AYCM partner! Az alábbiakban a tagságról és az ezzel kapcsolatos hasznos információkról szeretnénk beszámolni Önöknek.

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel országosan 800 különböző AYCM Elfogadóhely - fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, atlétikai pályák, tánccentrumok, korcsolyapályák, golfpályák, squashpályák, teniszpályák illetve rúdtánc órák is - látogatható korlátlanul, akár minden nap más AYCM Elfogadóhely. 

Az AYCM tagság feltétele, hogy a munkavállaló munkáltatója szerződést kössön az AYCM-el, ennek meglétéről, illetve lehetőségeiről kérjük érdeklődjön munkáltatójánál. Amennyiben munkáltatója már AYCM partner, a szükséges dokumentumok bemutatása után lehetősége van a tagság érvényesítésére intézményükben. A helyszínen történő belépés az AYCM saját applikációjával történik, az uszodába érkezéskor a programon belül a Check-in fülre kattintva generálódik egy QR kód, ezt olvassa le munkatársunk a pénztárban.  Az adott napon egy QR kód érvényesíthető, így ha ez már felhasználásra kerül, a rendszer aznap már nem generál új kódot.

A tagság érvényesítése a 25 és 33 méteres medencék használatát teszi lehetővé nyitvatartási időn belül, illetve az adott napi sávbeosztást figyelembe véve. Az uszoda egyéb szolgáltatásaira (pl: wellness) a mindenkor érvényes és aktuális árlistánk érvényes.

Kellemes időtöltést, jó sportolást kívánunk uszodánkban!