Aquafitness és magán úszásoktatás az uszodában!

Örömmel jelentjük be Kedves Vendégeinknek, hogy két új szolgáltatással bővül a Vác Városi Uszoda és Strand szolgáltatás palettája!

   Aquafitness foglalkozásaink képzett edző segítségével, hétköznaponként csütörtökön 19:00 és 19:45 közötti időpontban érhetőek el,a szükséges sportszereket intézményünk biztosítja a résztvevők számára! Ez a mozgásforma egyfajta vízitorna, amely rendkívül jó feszültségoldó és relaxáló hatása mellett szinte az egész testet átmozgatja! Az egészséges, sportos életmódot folytatók mellett ajánljuk mindenkinek, akire jellemzó a mozgásszegény életmód, esetleg izületi fájdalmai vannak vagy korábbi sérülések (csont törés) regenerációját szeretné meggyorsítani. A fiataloktól kezdve egészen a idősebb korosztályig végezhető ez a fajta foglalkozás, a vízben végzett gyakorlatok nem járnak kifejezett erőkifejtéssel és terheléssel, mégis alkalmasak a jó kondíció megőrzésére, alakformálásra és egyben hangulatjavításra is. Az edzésforma további pozitívuma, hogy akár úszástudás nélkül is végezhetőek a gyakorlatok, hiszen sekély vízben zajlik az oktatás!

Az Aquafitness órákra bejelentkezés szükséges pénztárunkban, a foglalkozás 12 éves kortól látogatható!

  Magán úszásoktatás, szintén új szolgáltatásunk , amely foglalkozás keretében felkészült oktatókkal, egyénre szabottan, saját tempóban sajátíthatóak el a különféle úszástechnikák. A 45 perces órák alatt a résztvevő megismerkedhet az alapokkal, megszerezheti a szükséges vízbiztonságot, illetve lehetősége van haladó szinten, egyénileg kialakított órákon bővíteni úszástudását! 

A foglalkozásra gyermek és felnőtt résztvevők egyaránt jelentkezhetnek, előzetes bejelentkezés ebben az esetben is szükséges pénztárunkban!

Reméljük új foglalkozásaink elnyerik tetszésüket, mozogjunk minél többet, találkozzunk a medencében! (Szolgáltatásaink díjait Jegy és Bérletárak menüpontjában tekinthetik meg)