Beszámoló a második alkalommal megrendezett Nyuszi-uszi amatőr úszóversenyünkről!

Szombat délelőtt gyerekzsivajtól volt hangos uszodánk 25 méteres medencéje! A Váci Sport Nonprofit Kft. szervezésében második alkalommal került megrendezésre  három helyi sportegyesület részvételével ez a jó hangulatú, amatőr úszóverseny! A Váci Sport Kft, VISE és VVSE egyesületek fiatal résztvevői mell, gyors és hát úszásnemekben mérettették meg tudásukat és erőnlétüket!

 A rendezvény a legfiatalabb, az úszással és a vízbiztonsággal még csak most ismerkedő csemeték bemutatkozó úszásával kezdődött. Őket követte a már tapasztaltabb 2015 -  2017 között születettek versenye, a sort pedig a legidősebb 2010 - 2014 között született versenyzők zárták.  Mint a tavalyi évben, idén is nagyszerű eredmények születtek, sokszor centiméterek választották el a sávokban versengő gyerekek befutóit. Előfordul, hogy barátok versenyeztek egymás mellett, mégis sportszerűen, a futamok végén egymással kezet fogva, gratulálva ünnepelték az eredményeket. Nemcsak a csapatok, edzők, hanem a lelkes szülők is végigszurkolták a több, mint 100 résztvevő  25 méteres erőpróbáját! Nagyszerű hangulatban, sok szép pillanattal, emlékkel gazdagodva zárult a verseny a kora délutáni órákban. Akik esetleg nem jutottak fel a dobogóra, ők sem távoztak üres kézzel, minden résztvevő nyakába került egy Nyuszi-uszi emlékérem, illetve egy apró húsvéti ajándékkal lettek gazdagabbak. Az első három helyezést elérők számára pedig a dobogón készült fotókon és a büszkeségen kívül teljesítményüknek megfelelő éremmel térhettek haza a megmérettetésről. 

Az esemény levezetését idén is Tószegi Andor (Váci Vízmű SE elnök) végezte, a három sportegyesület edzőinek és munkatársainak, illetve a Váci Sport Kft. dolgozóinak segítségével, köszönjük a versenyhez nyújtott támogatásukat!

Egyúttal szeretnénk megköszönni rendezvényünk támogatását az alábbi vállalkozásoknak: jatekshop.eu, Omilos Kft., Fókusz-92 Kft.   Reméljük a soron következő Mikulás úszás és Nyuszi uszi rendezvényeink is hasonló lelkesedéssel és vidám hangulatban zajlanak majd!

Váci Sport Nonprofit Kft.
Gulyás Zoltán ügyvezető

(2022 évi Nyuszi uszi verseny beszámolónk)