III. városi Mikulás úszóverseny

Immáron 3. alkalommal került megrendezésre a Váci Sport Kft. szervezésében, a 2021-ben elindított és azóta is nagy sikerrel zajló Mikulás Úszóversenyünk! Az idei évben közel 220 fiatal fiú és leány vágott neki a korosztályok alapján felosztott, 25 méteren át tartó összecsapásnak. A 2015 év után született gyermekek hát, mell és gyors úszásnemekben mérték össze tudásukat és kitartásukat. Idén sem maradtak el a fiatalabb korosztály bemutatkozó úszásai, a három és négy éves csemeték is tanúbizonyságot tettek vízbiztonságukról a szülők és edzőik nagy megelégedésére!

Elismerésre méltó eredmények születtek a különféle versenyszámokban, a visszajelzések alapján a fiatal versenyzők számára is nagy lehetőség volt összemérni tudásukat saját és más egyesületek sportolóival! A hagyományosan vidám légkörben zajló versenyen természetesen előkerült a stopper, mint a pontos időmérés kelléke és volt, hogy másodpercek, centiméterek döntöttek a négy sáv úszói között. Azonban, mint az ilyen baráti megmérettetéseken (Mikulás úszás, Nyuszi-uszi verseny) sokkal fontosabb, hogy minden résztvevő jól érezze magát, mindenki megtalálja azt az úszásnemet, amiben a legjobbat tudja nyújtani.

A Váci Sport Nonprofit Kft. Gulyás Zoltán vezetésével október óta dolgozott azon, hogy ezen rendezvényünket megfelelő minőségben és gördülékenyen tudjuk megtartani a sportolók és kedves vendégeink számára. Az egyeztetésekkel párhuzamosan folyt a kapcsolatfelvétel az esemény támogatását biztosító partnerekkel és támogatókkal. Köszönjük Tószegi Andornak és Belák Brigittának a verseny levezetésében nyújtott segítségét, továbbá köszönjük a résztvevő egyesületek, úgymint a Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft., a Vízmű SE, a VISE, Váci Vízilabda SE és a Vágta Multisport részvételét.

A verseny végén egy különleges meglepetést tartogattunk az ifjúság számára, a Mikulás és  segédje bemerészkedett a medencébe és a bátor jelentkezőkkel víz alatti felvételek készültek!

A nagyszerű eredményekhez az eseményhez illő érmekkel és sok-sok ajándékkal készült a Mikulás, akinek nemes "munkáját" az idei évben az alábbi támogatóink segítették:

Vác Város Önkormányzata
Borsza-Build Kft.
Omilos Kft.
Fókusz-92 Kft.
Lyra Könyvesház Kft.
Remete Pince Étterem
Richter Balázs divattervező
Ötlet Bázis Kft.
Toner Holding Kft.
Egenus Gyermekekért és Környezetükért Alapítvány
Vác Városi Labdarúgó SE

Köszönjük támogatásukat és segítségüket!
Gulyás Zoltán ügyvezető
Váci Sport Nonprofit Kft.