Illóolajos szauna szeánsz ceremónia szombaton!

2021. december 4-én szombaton  egy rendhagyó, de reményeink szerint a vendégek által megkedvelt és a jövőben is gyakran megismételt eseménynek ad otthont az uszoda finn szaunája! 

A délután 15:00 órakor kezdődő szeánszot egy profi szaunamester instruálja és vezeti le, melynek része egy illóolajos (sós, szőlőmag olajos) bőrradír és hidratáló szauna felöntés. A bő negyed órás foglalkozás alatt a felöntés 85 - 95 fokos gőzét a szaunamester törölközős legyezéssel teríti szét a helységben, az eseményhez illő háttérzene mellett.  Az esemény ugyan csak negyed órás, külön díja nincs, végeztével a szauna természetesen a befizetett 1 óráig használható! A szauna előterében kultúrált, saját zuhanyzó található, ahol felfrissülhetnek Kedves Vendégeink!

Mivel a szauna kapacitása korlátozott, 6 fő fér el kényelmesen, kérjük részvételi szándékát időben jelezze pénztárunknál személyesen vagy telefonon (27 / 510 - 401 ).

Megfelelő számú pozitív visszajelzés mellett terveinkben szerepel az esemény megismétlése, további alkalmakkor, kellemes szaunázást és időtöltést kívánunk!

Szauna mesterünk saját képei, egy korábbi eseményéről: