Június 7-én nyit a strandfürdő!

Kedves Vendégeink,

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2024-es évben az alábbiak szerint alakul a Vác Városi Uszoda és Strand júniusi nyitvatartása:

  • 2024. június 03.-06. között a 33 méteres medencében vízcsere lesz, ezért nem használható.
  • 2024. június 6. csütörtök: Technikai nap, az Uszoda-Strand zárva tart.
  • 2024. június 7. péntek: Strand nyitás, bejárat a Szentháromság tér felől.
  • 2024. június 14. péntek: A 25 méteres medencét bezárjuk.

2024. június 07. (péntek) és 2024. június 14. (péntek) között a 25 méteres medencét látogatása a Szentháromság téri bejáraton keresztül történik. 

Kollégáink az elmúlt hetekben elvégezték a szükséges karbantartási munkálatokat és ellenőrzéseket, amelyek elengedhetetlen feltételei a nyári szezon megnyitásának. Lezajlott a betonelemek (napozóteraszok, padok, közlekedők) magasnyomású tisztítása, öltözőink, mosdóink alapos takarítása. Virágokkal, növényekkel díszítettük virágágyainkat, visszametszettük és alakítottuk zöld növényeinket. Folyamatosan gondozzuk a gyepszőnyeget, látogatóink kényelme érdekében, a gyermek pancsolómedence mellett új zuhany került beüzemelésre. 

Sokan érdeklődtek, mi történt a nálunk költő vadkacsa családdal, örömmel adunk hírt arról, hogy a kicsinyek épségben kikeltek! Munkatársainkkal együtt nagy lelkesedéssel és örömmel várjuk kedves vendégeinket az idei szezonra! 

Üdvözlettel,
Váci Sport Nonprofit Kft.
Gulyás Zoltán ügyvezető