Női ifjúsági vízilabda csapatot alapított a Váci Sport Nonprofit Kft!

A Váci Sport Nonprofit Kft. örömmel jelenti be, hogy az elmúlt időszakban történt hosszas szervezés és egyeztetés után megalapította női ifjúsági vízilabda csapatát! Intézményünk az elmúlt napokban hivatalosan is tagja lett a Magyar Vízilabda Szövetségnek, ezáltal lehetőség nyílik intézményünkben a fiatal női tehetségek felkutatására és fejlesztésére.

Terveink szerint november elején már megkezdődhet a csapat kialakítása és a valósi munka a medencében. Képzett és tapasztalt edzőnk, Pintér Richárd várja a vízilabdát és úszást kedvelő fiatal lányok jelentkezését 2014 születési évtől kezdődően. A vízilabda szeretete a vízközelben és a medencében alakul ki, játékos edzéseink során folyamatosan, lépésről-lépésre fejlesztjük leendő csapatunk tagjait! Csapatban gondolkozunk és elsődleges szempontunk, hogy a felkészítések, edzések mindig jó hangulatban teljenek. Az együtt végzett munka során figyelemmel kísérjük az egyes tagok egyéni képességeit, fejlesztjük és képezzük azokat. Nagy szeretettel várjuk a fiatalok érdeklődők jelentkezését Vácról illetve városunk vonzáskörzetéből.

A következő hetekben részletes információkkal fogunk szolgálni a jelentkezéssel kapcsolatban, kérjük kövessék a Váci Sport Nonprofit Kft. weboldalát és Facebook oldalát!

Légy a Váci Sport Nonprofit Kft. csapatának tagja!