Nagy sikerrel zajlott le az idei Mikulás úszóverseny!

Szombat délelőtt a Vác Városi Strand és Uszoda 25 méteres medencéje adott otthont az idei Mikulás úszóversenynek! A tavalyi megmérettetés az akkori Covid helyzet miatt a látogatók teljes kizárásával és szigorú egészségügyi szabályok betartásával zajlott le. Idén szerencsére erre nem volt szükség, minden apró sportoló palánta, akár szülői kísérettel, akár sportegyesülete edzői támogatásával vehetett részt a nem mindennapi versenyen! Három helyi egyesület sportolói (Váci Vízmű SE, Váci Sport Kft, VISE) mérhették össze tudásukat, mell, pillangó, hát és gyors úszásnemekben.

 Közel 160 résztvevő indult a mai viadalon, a legfiatalabb közülük egy alig négy éves fiúcska volt, aki parádés teljesítményt nyújtott a 25 méteres távon. Hasonlóan az idei Nyuszi-uszi versenyünkhöz, ugyan fontos volt az eredmény is, de sokkal többet számított a sok nevetés, a barátokkal eltöltött jó hangulatú néhány óra és a sportszerű viselkedés. Az eseményt végig szemmel kísérte a Váci Sport Kft. Mikulása, aki természetesen minden egyes résztvevőt megjutalmazott egy mikuláscsomaggal az esemény végén. 

Szeretnénk köszönetet mondani Tószegi Andor úrnak (VVSE elnök) a verseny levezényléséért, a résztvevő sport egyesületek edzőinek, munkatársainak a szervezésben nyújtott segítségért, illetve szponzorainknak az általuk nyújtott támogatásokért! Találkozunk jövőre egy hasonlóan színvonalas versenyen!

Váci Sport Nonprofit Kft.
Gulyás Zoltán ügyvezető 

(Fotóalbum - https://www.facebook.hu/vacisportkft )