Pályaválasztási kiállítás a sportcsarnokban!

Az idei évben ismét a Vác Városi Sportcsarnok ad otthont az ezekben a percekben is zajló pályaválasztási kiállítás számára. A rendezvény célja segítséget nyújtani a pályaválasztás előtt álló 7. és 8. osztályos tanulók számára azzal, hogy egy helyszínen ismerhessék meg a városi és a környékbeli oktatási intézményeket és képzési lehetőségeket. A kiállítók és foglalkoztatók színes, élményszerű bemutatókkal segítik az adott szakmák megismerését.

A rendezvény óriási érdeklődéssel zajlik jelenleg is, a számos helyi és környékbeli oktatási intézmény közül a látogatók megismerkedhetnek például a szerteágazó oktatási palettát lefedő Váci Szakképzési Centrum összes tagintézményével. Saját standdal jelent meg a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, tűzoltóság és a Magyar Vöröskereszt helyi csapata is, akik folyamatosan várják az érdeklődőket! 

Az értékes beszélgetéseket látványos bemutatókkal, kísérletekkel és prezentációkkal színesítik a kiállítók. A rendezvény legfőbb célja az, hogy a leendő növendékek megismerjék, milyen középiskolák és szakmák közül választhatnak, továbbá milyen képzési lehetőségek illenek hozzájuk legjobban. 

Várjuk Önöket szeretettel!
Váci Sport Nonprofit Kft.