Szaunázók hétvégéje - Október 7 - 8.

Szeretettel meghívjuk Önöket a korábban már beharangozott, október 7-8-án megtartandó "Szaunázók hétvégéje" programunkra! A rendezvény része a Magyar Fürdőszövetség által szervezett Csobbanj velünk programsorozatnak, amelyhez idén csatlakozott intézményünk! Részletes programunkat a mellékelt plakáton ismerhetik meg, a szeánszok negyed órás időtartamokkal zajlanak majd. A két napos szaunaszeánsz eseményen profi szaunamesterünk több érdekes illattal és aromavilággal, az alkalomhoz illő zenékkel készül a testi és lelki relaxációra! 

A résztvevők kipróbálhatják a jeges pálinkás felöntés, a nyári sós bőrradír, de akár a barna cukros bedörzsölés élményét! A szaunázásban kevésbé járatos érdeklődők is bátran csatlakozhatnak a szeánszokhoz, szaunamesterünk hasznos tanácsokkal látja el Önöket a rendezvény során! 

Érdeklődni illetve jelentkezni az uszoda jegypénztárában lehet személyesen (Vác, Ady Endre sétány 16.), illetve a +36 27 510 401 telefonszámon! Szeretettel és nagy lelkesedéssel várjuk Önöket!

Gulyás Zoltán ügyvezető
Váci Sport Nonprofit Kft.