Szombaton nyit a strand!

Örömmel tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy június 17-én szombaton megnyitjuk a Vác Városi Strand és Uszoda nyári szezonját, megnyílik a váci strand!

 A téli-nyári átállás az alábbi menetrend szerint zajlik intézményünkben! 16-án pénteki napon technikai napot tartunk, az uszoda zárva tart! A fedett 25 méteres medence hivatalos zárása a 10:00 - 14:00 között megtartandó "Kéttusa" verseny után történik meg, a medence leengedésre kerül. Pénteken zajlik majd a 33 méteres medence oldalfalainak eltávolítása, a kismedence felőli részen megmarad a falburkolat. (Ez határolja le a vendégek elől elzárt munkaterületet az épülő kismedence környezetében.) 

Szombati napon már a Szentháromság tér felől közelíthető meg a strand, reggel 7:00-tól. 

Az elmúlt hetekben már megkezdődött a strand felkészítése a nyári szezonra, munkatársaink a hét elején befejezték az L alakú medencetér mechanikai és vegyszeres tisztítását. Jelenleg folyamatban van a medence feltöltése. Törvényi szabályozás tette szükségessé (új medencetér építése) egy új járdaszakasz kialakítását a gyermekes, babakocsis családok és a mozgásukban korlátozott vendégeink számára. Néhány helyen elbontásra kerültek korábban lebetonozott részek, amely helyszínek most gyeptéglával kerültek füvesítésre. A két kültéri zuhanyzó el lett bontva, a kismedence melletti kerül majd újraépítésre, a medence elkészültével. Tusolási, zuhanyzási lehetőség jelenleg a strand területén található két vizesblokkban lehetséges.   

Korábbi téli-nyári ártáblánk helyett egységes díjazást vezettünk be intézményünkben, az aktuális díjtáblák és szolgáltatási díjak megtalálhatóak weboldalunkon (https://www.vacistrand.hu). A lakosság és vendégkörünk által leggyakrabban igénybe vett felnőtt jegyek ára 100 Ft-tal, a gyerek-diák-nyugdíjas belépő ára pedig 150 Ft-tal emelkedik. Újdonságként kedvezményes jegyformákat vezettünk be a nagycsaládosok és a testi / szellemi sérültek számára, illetve 16:00 óra után délutáni jegy is váltható a gyermekek, diákok és nyugdíjasok részére. Természetesen továbbá is él a váci lakcímkártya felmutatása után vásárolható "váci lakos" belépőjegyünk is.

 Új elemként napozóágyak és napozószékek kerültek beszerzésre, melyek térítés ellenében vehetőek igénybe.  Hagyományosan, így az idei évben is a gyermeküket egyedül nevelő szülők számára lehetőség van 10 alkalmas kedvezményes (félárú) bérletet igényelni, július és augusztus hónapokra. 

Munkatársainkkal együtt nagy szeretettel várjuk régi és új látogatóinkat, vendégeinket és bízunk abban, hogy az idei nyár sok-sok napsütést tartogat mindannyiunk számára!

Váci Sport Nonprofit Kft.
Gulyás Zoltán ügyvezető