Ismét szauna szeánsz csütörtökön és hétfőn!

A nagy sikerrel megtartott és lezajlott szauna szeánsz programunk újabb időpontokkal, illatokkal és aromákkal folytatódik e hét csütörtökön (2021.12.09) és jövőhét hétfőn (2021.12.13.).  A csütörtöki alkalom egy igazi téli vitaminbomba, citrommal és naranccsal, a rákövetkező hétfői alkalom pedig egy speciális, sós-kávés bedörzsölést foglal majd magában. 

A délután 17:00-kor kezdődő programokat egy képzett szaunamester, Gubucz Gábor tartja. A negyed órás szeánszok a szauna ideális hőmérsékletre való felfűtése mellett zajlanak, közben történik meg az illó olajok törölközővel kontrollált szétterítése a finn szauna területén. Az esemény alatt természetesen az alkalomhoz illő halk háttérzene oldja tovább a feszültséget és teszi teljesebbé az élményt! A szauna előterében kultúrált, saját zuhanyzó található, ahol felfrissülhetnek Kedves Vendégeink!

A részvétel létszáma korlátozott, finn szaunánk kapacitása 6 fő, ezért kérjük részvételi szándékát mindenképp jelezze telefonon (27 / 510 - 401) illetve személyesen az uszoda jegypénztárában, minél korábban. Az eseménynek külön díja nincs,természetesen a teljes 1 órás szauna időtartam kihasználható!

Váci uszoda, ahol szaunázni is élmény!