Publikus wifi érhető el a strand területén

Januárban számoltunk be önöknek az uszoda területén zajló telekommunikációs fejlesztésekről, melyek első fázisában a Telekom segítségével biztosítottuk a belső terek tökéletes mobil térerő lefedettségét. Publikus wifi hotspot-ot üzemeltünk be az uszoda várakozó terében és ezzel egyidőben lecseréltük az intézmény belső hálózatát biztosító eszközöket és az elöregedett kábelezés jelentős részét.  A megvalósított fejlesztés célja elsősorban a vendégélmény növelése volt, ugyanakkor célunk volt az is, hogy a jövőben online eseményeket, versenyeket is lehetőségünk nyíljon közvetíteni.

Ahogy azt akkor jeleztük, tavasszal folytatódtak az előkészítő munkálatok és örömmel jelentjük be, hogy a 2024-es szezonra már a strand teljes területén is elérhető publikus wifi szolgáltatásunk!

A megfelelő minőségű szolgáltatás biztosításához szükségessé vált az internetes szolgáltató váltás. Az új szolgáltatás sikeres létesítését több hónapos egyeztetés, felmérés előzte meg, mely várakozás megérte, hiszen a korábbi szolgáltatás kapacitása tízszeresére nőtt, a havi költség jelentős csökkenése mellett.  Hasonló változás van folyamatban egy másik intézményünkben, a Vác Városi Sportcsarnokban, ahol szintén az a célunk, hogy egy olcsóbb, de gyorsabb és korszerű Internet működhessen. 

Reméljük a strandfürdő június 7-i nyitása után sokan fogják igénybe venni ezt az új plusz szolgáltatásunkat!

Váci Sport Nonprofit Kft.
Gulyás Zoltán ügyvezető